Tanfolyamok

Vaszati I. Alapszintű Tanfolyam

2019. március 2-3. –A további időpontokat a résztvevők közösen választják ki

6 teljes nap reggel 9.30-tól délután 17-ig.
Budapest

* * *

Otthonterápia a vaszati segítségével

2019. február 17.
Budapest

Jelentkezési határidő: február 17.

2019. március 9.
Debrecen

Jelentkezési határidő: március 6.

Az “Otthonterápia” második testünk, azaz az otthonunk építészeti, berendezési hibáinak, illetve ezek következményeinek feltárására szolgál. Olyan interaktív foglalkozás, melynek keretében a résztvevők megismerik a korrekciós lehetőségeket.
A jelentkezési határidő azért fontos, mert a jelentkezők számára előre elkészítem az egyéni égtáj számítást és a mandalás alaprajzot.

* * *

A tanfolyamok célja, hogy minél többen ismerkedjenek meg a védikus építészet és térrendezés tudományával.

VASZATI 1. – ALAPSZINTŰ TANFOLYAM

Az alapszintű képzés hat teljes napig tart, ahol a résztvevők a vaszati legfontosabb alapelveivel, filozófiai hátterével, valamint a gyakorlati alkalmazásához elengedhetetlenül fontos társtudományokkal (Áyurvéda – védikus orvostudomány, Jyotish – védikus asztrológia) alapjaival foglalkozhatnak.

  • Meggyőződhetnek arról, hogy ez a komplex, ellentmondásoktól mentes rendszer Magyarországon éppúgy működik, mint a világ bármely más pontján, illetve segítségével harmóniát teremthetünk otthonunkban, kertünkben, irodánkban, üzletünkben egyaránt.
  • Felfedezhetik, hogy környezetük energiái támogatják, vagy gátolják céljaik elérését, egészségük megőrzését, pénzügyi gondjaik, konfliktusaik megoldását.
  • A tanfolyam után önállóan is képesek lesznek javítani életminőségükön, mivel a tanfolyamon megszerezhető mindaz a tudás, ami ahhoz kell, hogy a vaszati elveit alkalmazzuk otthonunk, környezetünk átalakításához.

A kurzus elvégzése nem függ semmiféle előképzettségtől.

A tanfolyam természetesen egy saját – illetve választott – lakás korrekcióját is tartalmazza.

VASZATI 2. – KÖZÉPSZINTŰ TANFOLYAM

A középszintű képzés, ami két napos, segít az elméleti tudást a gyakorlatba ültetni. A fő téma a meglévő lakó – és egyéb célú épületek korrigálása. A sikeres vizsga után a résztvevők oklevelet kapnak, ami feljogosítja őket a szaktanácsadói tanfolyamon való részvételre.

A legközelebbi tanfolyam részletei iránt érdeklődők hívhatnak, illetve kérdezhetnek az alábbi címen illetve telefonszámon itt:  Elérhetőség