Vaszatiterv Főoldal
Legközelebbi előadás

-

yantrák
Gyakorló feladatok
Gyakorló feladatok
Facebook
Vaszati múltja és jelene

Szeretettel, hooponopono

�??Aki befelé néz, álmodik, aki kifelé, felébred.�?�
Dr. Ihaleakala Hew Len �??meggyógyított�?� egy egész �?rültek házát Hawaii-n, csupán azzal, hogy önmagát gyógyította.
Hogy csinálta? Az �?n-Azonnosság ho�??oponopono-val.
Amikor dolgozni kezdett az intézetben, azt mondták neki, csináljon, amit akar.
Ő pedig elvonult a szobájába, és csak tisztította, tisztította önmagát...


A ho�??oponopono lényege, hogy önmagunk tisztításával a világot is megtisztítjuk.
Miként működik a folyamat?
Egyszerűen megkérjük az Istenséget, Mindenséget, Univerzumot, hogy törölje a nekünk nem tetsz�? dolgokat négy egyszerű mondattal:
Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm!
Te teremted a valóságod. Így ha valaki megjelenik a valóságodban, nem lehetséges, hogy te teremted magát a személyt is?
Huh�?�
�?ppen elég megemészteni, hogy felel�?sek vagyunk mindazért, amik vagyunk, és most jön dr. Len, és azt mondja, mindenért felel�?sek vagyunk. Mi segítünk létrehozni a másik embert. A világ, amit látunk, csak kivetítés. Illúzió.
Te teremtesz mindent odakint, és ebben benne van a többi ember. Nem csupán, amit látsz, hiszel, akarsz, hanem magukat a helyzeteket is az emberekkel és az �? élményeiket is!
Huh�?�
Szóval ez az els�? szint a ho�??oponopono-ban: vállald a felel�?sséget! Mit is jelent mindez? Mit is kellene tenni?
Száz százalék felel�?sséggel tartozol mindenért a valóságodban. Mindent te hoztál létre! Mindent! Rajtad kívül semmi nem létezik�?�

A második pont pedig így hangzik: ha felfedezel valamit magadban, vagy egy másik emberben, ami nem tetszik (harag, düh, szomorúság vagy akár betegség), vidd el a Mindenséghez! �?s kérd meg, segítse törölni ezeket a dolgokat.
Mondd ezekkel a szavakkal: Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm.
Ha dr. Len meggyógyította az elmebeteg bűnöz�?ket, akkor mit tehet ez a módszer értem? �?s mit tehet érted?

Feloldhatod a magadban lév�? gátakat. �?s más emberek gátjait.
Hisz minden benned van! Ha megváltoztatod a bels�? világod, megváltozik a küls�? világ is! �?s a Vonzás Törvénye egyre tökéletesebben működik számodra.

Dr. Len szerint az egyetlen dolgunk a világban: tisztítani. Semmi más, csak tisztítani! Mindent, ami zavar minket! �?s tisztítani, tisztítani, tisztítani�?� nonstop.
Dr. Len úgy véli, nem mi irányítjuk az életünket.
A hiedelmeink irányítanak. A tudatos elménken másodpercenként 7 bit információ halad át, míg a tudattalan elménket 55 billió bit! Nem irányíthatjuk a tudattalant, de kitisztíthatjuk. Irány a Mindenség!

Töröljük a negatív programot! Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm!
�?s a Mindenség törli neked.
Egészen egyszerű, nem? Bármikor. Bárhol. Könnyedén. Er�?feszítés nélkül.
Ha csupán annyit mondasz: szeretlek, és ezt ismételgeted a végtelenségig, megváltozik a pillanat, amiben létezel.
Felejtsük el egy kicsit most a világot, a többieket, és gondolj csak arra, hogy mit tehet érted ebben a pillanatban a módszer. Most. Szeretlek.
Dr. Len megértette, hogy száz százalék felel�?sséggel tartozik az általa teremtett valóságért. Minden pillanatban.
Amikor tisztítani kezdte önmagát, nem az embert, a helyet, vagy az eseményt tisztította, hanem a gondolatait ezekkel az emberekkel, helyekkel, vagy helyzetekkel kapcsolatban. �?s amikor a gondolatai megtisztultak, minden más megtisztult.

Az egyik szociális munkás, aki az intézetben dolgozott, azt mondta, dr. Len semmilyen hagyományos módszert nem csinált. Nem vezetett terápiákat, nem vizsgálta a betegeket, a konferenciákra sem járt el.
Pár hónap múlva mégis látható volt az eredménye annak, amit csinált. Az egyik kezelt betegnek bíróság elé kellett állnia. Közveszélyes �?rült volt.
A bíróságon pedig felállt, a bírák felé fordult, és azt mondta: �??Felel�?s vagyok a tettemért. Sajnálom!�?� Erre senki nem számított!
Sokan vannak, akik nem akarják azt a szó mondani, hogy sajnálom. Hiszen, ezáltal �?k maguk szomorúnak érzik magukat. Pedig igazából arról van szó: sajnálom, nem tudtam, mit teszek, nem tudom, honnan jött mindez, nem tudom, mik a gátjaim. Egyszerűen csak sajnálom.
Mások azt mondják, nem tettem semmit, amit sajnálnom kellene! Pedig ha látsz valakit, aki elesik a biciklivel, odamész, felsegíted, és azt mondod: sajnálom. Nem te okoztad a balesetét, mégis azt mondod, sajnálom.

Ez egy egészen új látásmódhoz segít hozzá. Négy rövid mondat, ami segít kommunikálni a Mindenséggel. Nem kell, hogy vallásos légy.
Csupán hidd el, hogy van valaki, egy er�?, ami hatalmasabb nálad, aminek része vagy, s így nem vagy egyedül.
A mondatokat bármilyen sorrendben használhatod.

Sajnálom. Tudom, hogy ott az a valami, amit nem szeretek, ami nem tetszik. �?nmagamba nézek.

Kérlek, bocsáss meg! Ezzel megkérem a Mindenséget, hogy törölje nekem, bármi legyen is az a gát, érzés�?� stb.

Köszönöm! Ez maga a hála.
A hála felszabadító érzés. �?s a tudat, hogy a Mindenség meghallgat.

Szeretlek. Az egyetlen dolog, hogy feloldd a benned lév�? blokkokat, hogy azt mondd: szeretlek.

Beszélj hát a Mindenséggel! Az életed a legnagyobb ajándék! �?lj vele!
Ezt a négy mondatot nem azért kell elmondani, mert a Mindenség hallani akarja, hanem azért, mert te akarod mondani!

Neked van szükséged rá, nem a Mindenségnek! Hiszen neked nem a Mindenséggel van dolgod, hanem saját magaddal.

A Mindenség szeret téged, az maga a szeretet! Oldd hát fel magadban a gátakat ilyen egyszerűen: Kérlek, bocsáss meg!

Sokan azt mondják, akkor köszönöm meg, ha lesz mit. Akkor leszek boldog, ha ez vagy az összejön. Ez így nem működik! A boldogság független mindent�?l, amid van. Benned van. �?s amikor boldog vagy, mindened megvan. Köszönöm.

A �??Szeretlek�?� megváltoztatja minden pillanatodat. Segít eltüntetni a kétkedést, a múlt programjait. Nem �??kell�?� érezned, csak mondd! �?s ahogy mondod, elkezded érezni is!
Hát mondd: Szeretlek! �?s egyre több dolgot kezdesz vonzani, amit szerethetsz.

Mi az a Zéró szint?
A ho�??oponopono-val elkerüljük és eltávolítjuk a mérgez�?, nemkívánatos energiákat. Ez az a szint, ahova mindannyian el akarunk jutni. Ez az a szint, ahol nincsenek többé korlátok, emlékek. Egy vagy az Istennel, Mindenséggel, Univerzummal. Ahogy tetszik�?�

�?s amikor a zéró szinten vagy, nincsenek többé korlátok. Amit a Mindenség a füledbe súg, megteszed, és valósággá válik�?� Ez a hiányzó titok. Hiszen mindenkinek vannak korlátok az életében. A Vonzás Törvénye könnyebben dolgozik nekünk, ha nincsenek korlátaink.

A zéró szinten mindened lehet, minden lehetsz, bármit megtehetsz, amit csak akarsz!
Minden cselekedetünk, gondolatunk emlékekb�?l vagy inspirációból származik. Az emlékek a múlt programjai, hiedelmeink. Az inspiráció a Mindenség sugallata. Tehát az emlékeinket kell megtisztítani. Ha kitisztultál, inspirációkat kapsz.

Valószínűleg még senki nem érte el a zéró szintet. Dr. Len sem. De amint �? közeledik hozzá, úgy leszünk mi is egyre közelebb.
Dr. Len azt mondja, nem az ember követte el a bűncselekményt, hanem a benne lév�? program. Ő a programot tisztította nem az embert! Tehát tisztítsd a programot, közelebb kerülsz a zéró szinthez, közelebb kerülsz a Mindenséghez, inspirációkat kapsz. �?s ha az inspirációkat követed, az életed könnyűvé válik!
Hidd el, az inspirációkból akarsz élni! �?s mindez négy kis mondaton múlik!

Dr. Len úgy véli, ha azt gondolod, hogy van választásod, hogy kövesd, vagy ne kövesd az inspirációt, még nem vagy tiszta. Ha azon gondolkodsz, hogy tedd vagy ne tedd, még mindig van egy emlék vagy program, ami visszatart. Amikor tiszta vagy minden kétség nélkül cselekszel a sugallatra. Ha van választásod, még mindig van mit tisztítanod.

Hiszen az tesz boldoggá, amiért �??jöttél�?�. Tegyük fel, hogy az élet egy zenekar. Te játszol a hegedűn, élvezed, jól csinálod. Kipróbálhatod a nagyb�?g�?t, kevésbé tesz majd boldoggá, és a zenekar sem szól olyan szépen. �?s ezzel azt akarom mondani, hogy amit valójában szeretsz csinálni, hát azt kell tenned! Kövesd az inspirációd!

�?s mi az amit szeretsz csinálni? Egész egyszerűen kiderítheted. mit tennél, ha megnyernéd minden id�?k legnagyobb lottónyereményét?
Oké, vennél dogokat, házat, autót, utazgatnál�?� De mit tennél utána? Mit csinálnál az id�?ddel? Mik a valódi céljaid az életben? Írd csak le, olvasd vissza, és amit olvasol, az a te utad a siker felé! Légy �?szinte magadhoz! Ne csak végy egy szelvényt, hanem dolgozz is rajta!
�?s megnyerheted! Akkor nyersz, ha tiszta vagy!
Tisztíts!
Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm!
2010.01.10 19:24

vissza

lap tetejére

Hírlevél

Aktualitások
Vaszati gyerekszoba
Égtájak otthonunkban
© 2011

e-mail:
info@vaszatiterv.hu