Vaszatiterv Főoldal
Legközelebbi előadás

-

yantrák
Gyakorló feladatok
Gyakorló feladatok
Facebook
Vaszati múltja és jelene

Olvasnivalók

A vörös falak a csábítás eszközei?
Mindig tiszteltem a kifinomult ízléssel rendelkez�? lakberendez�?ket, akik össze tudják hangolni a stílusokat, a megrendel�?k igényeit és még a helyiségek funkcióit is, a célnak megfelel�?en. Ha pedig a lakás még ráadásul hétköznap is lakható, na, az már a hab a tortán!
bővebben 

Vaszatis kutyabirodalom
Alig néhány éve ( születésem pillanatában), eléggé hirtelen, forrófejű, makacs jellemmel ruháztak fel az Univerzum éppen aktuális er�?i.
Ennek köszönhetem (vagy éppen erre fogom), hogy június elsején - a meteorológiai nyár beköszöntésének napján-, szokásos délel�?tti napozásomból felpillantva, félretéve a rajtam uralkodó egészséges lustaságot, berohantam a házba egy metsz�?ollóért.
bővebben 

Miért és hogyan alszunk?
Jakab István, A teremtés titkai c. könyvében olvashatjuk a szerz�? alábbi gondolatait:

„Amikor alszunk, a szervezetet semleges állapotba fektetjük. Gyökércsakránk nem néz a talaj irányába, koronacsakránk nem néz a kozmosz felé.
bővebben 

Gyermektelen otthonok
Az otthonunkban jelenlév�? pozitív életenergiák segítik a fogantatást és egészséges gyerekek születését.
bővebben 

Hol játsszon a gyerek?
Mindenképpen tiszteletet érdemelnek azok a szül�?k, akik odafigyelnek arra, hogy természetes anyagokból készült berendezési tárgyakkal, egészségre ártalmatlan festésű, igényes játékokkal, vegyék körül gyermekeiket.
A Vaszati választ ad arra is, hová tegyük a berendezési tárgyakat, játékokat akkor, ha gyermekünk fejl�?déséhez optimális feltételeket szeretnénk biztosítani.
bővebben 

[1] előző << • >> következő [3]

lap tetejére

Hírlevél

Aktualitások
Vaszati gyerekszoba
Égtájak otthonunkban
© 2011

e-mail:
info@vaszatiterv.hu