Vaszatiterv Főoldal
Legközelebbi előadás

-

yantrák
Gyakorló feladatok
Gyakorló feladatok
Facebook
Vaszati múltja és jelene
Farkas Gyuláné, Zsuzsa
Okleveles Vaszati Szaktanácsadó,
a Magyarországi Vaszati Szövetség tagja.

Weboldal: www.vaszatiterv.hu, www.vaszati.almamag.hu

Cím:

Mobil: , +3670/517 6572

E-mail: vaszatiterv@gmail.com , info@vaszatiterv.hu

Bemutatkozás:

Biológia-földrajz szakos tanárként végeztem Nyíregyházán, ezután tíz évig tanítottam egy általános iskolában, amely azóta megszűnt.
Már abban az időben megismerkedtem az Agykontrollal és a Prána Nadival is, melyek segítségével nemcsak a szemléletem, hanem az életem is megváltozott.

A Vaszatival 2003-ban, a tarot Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerével 2006-ban, a Kineziológiával 2009-ben kezdtem el foglalkozni.

E tudományok a mai napig segítségemre vannak önmagam és mások megismerésében. A belőlük áradó információ és energia segítségével egyre mélyebben megértem és elfogadom belső és külső világom működését, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy segíteni tudjak azoknak, akik hozzám fordulnak.

A Vaszatival a Magyarországon első ízben tartott Vaszati ismeretterjesztő kurzuson ismerkedtem meg, ami után a szaktanácsadói oklevelet is megszereztem.

Büszke vagyok rá, hogy Marcus Schmieke tanítványa lehettem.

Neki köszönhetően ez az ősi tudás újra reneszánszát éli az egész világon. Marcus életcéljának tekinti a tudomány és a spiritualitás integrálását, így folyamatosan a legújabb tudományos kutatások eredményeivel támasztja alá azt a védikus tudást, ami már több mint 5000 éve létezik.
Minél jobban elmélyedek a Vaszati tanulmányozásában, annál inkább érzem, hogy mennyire mélyen megalapozott, időtlen tudás birtokosai vagyunk, amelyet az emberi élet minőségének javítására használhatunk fel.

lap tetejére

Hírlevél

Aktualitások
Vaszati gyerekszoba
Égtájak otthonunkban
© 2011

e-mail:
info@vaszatiterv.hu