Tanácsadás

A Vaszati tanácsadás célja olyan otthonok megteremtése, amelyek folyamatosan pozitív életenergiát közvetítenek lakóikhoz.

Telekválasztás:
– Nem mindegy, milyen a telek tájolása, az alakja, melyik irányba lejt, stb.

Tervezés:
– Első a főbejárat helyének kiválasztása /északon, vagy keleten/, az épület méretei, arányai, az ablakok helye, a helyiségek elosztása, stb.
Egy Vaszati elvek szerint épült új házban a kvantumfizika törvényei érvényesülnek!

Lakás, ház vásárlása esetén:
– Nagyon kedvezőtlen az, amelyiknek délnyugaton van a bejárata, északkeleten, netalán a ház közepén van a WC-je! Ezek a Vaszati hibák a legkomolyabb problémákat okozhatják az ember életében a negatív energiák felerősödése, illetve az életenergiák beszennyeződése miatt, de egyéb elveket is figyelembe kell venni, ha minél tökéletesebbre törekszünk.

Meglévő lakás, ház korrekciója:
– Ha csak kisebb változtatások lehetségesek, sokszor az is segít, ha a szobák funkcióján, berendezésén, a színeken, vagy a tárgyak elhelyezésén alakítunk.
Ha valamin nem lehet változtatni, akkor a Vaszati energetikai eszközeit használjuk.

A szakvélemény készítéséhez szükség van a következőkre:
– A telek, ház, lakás, üzlet, ill. iroda tervrajza, az északi irány bejelölésével. (Ha eredeti nem áll rendelkezésre, elkészítheti a megrendelő, vagy a szaktanácsadó.)
– A házban, lakásban együtt élők, az üzletben, irodában együtt dolgozó személyek születési adatai: Születési hely, idő (év, hónap, nap, óra, perc)

Különösen akkor ajánlott a Vaszati tanácsadás, ha már megnyilvánult egy probléma valamelyik életterületen, amivel sehogyan sem tudunk mit kezdeni, pedig úgy érezzük, már mindent megtettünk. Például párkapcsolati probléma, munkahely elvesztése, egészségügyi gondok esetén.

Elérhetőség