Eszközök

A Vaszatinak van egy saját korrekciós rendszere, amely két- és háromdimenziós finomenergetikai eszközöket tartalmaz.

Ezek a yantrák, a Meru Chakra és a Vaszati Piramis.

Mik azok a yantrák?

Az energiák szimbólumokból, mantrákból és meghatározott színekből álló, geometrikus megtestesülése.
A yantrák erejét erősíthetjük azzal, ha kedvező bolygóálláskor helyezzük fel végleges helyükre, egy füstölőt és egy virágot is áldozhatunk nekik. Hasznos, ha ilyenkor megfogalmazzuk a vágyainkat.

Kedvező időpontban készülnek, így nemcsak tökéletes geometriájukkal hatnak ránk, hanem magukban hordozzák – információként – az adott időpont kedvező bolygóhatásait.

Elkészülésük után egy kis védikus tűzceremónia során kapják meg végleges formájukat, amikor mantrákkal is fokozzák az erejüket. A tökéletes geometrián és a kedvező bolygóhatásokon túl bizonyos védikus mantrák erejét is tartalmazzák.

A Védikus Irodalom gyöngyszemeiben a Ramayanban és a Mahabharatban több helyen is olvashatunk a mantrák csodálatos erejéről. A korabeli harcosok pl. mantrákkal tudták irányítani fegyvereiket, ill. azok segítségével tudták hatásosan alkalmazni azokat.

Mindezt tovább fokozhatjuk, ha otthonunkban egy arra leginkább alkalmas időpontban helyezzük el a yantrákat és egyéb energetikai eszközöket. Segítségükkel komoly vaszati problémákat tudunk orvosolni anélkül, hogy bármilyen komoly építészeti beavatkozást kellene alkalmaznunk.

A yantrák tarka, szimmetrikus formában jelenítik meg az egyes energiákat, geometrikus elemek segítségével, írásjelekkel és színekkel.

Meru Chakra

A Meru-Chakra a Sri-Yantra háromdimenziós formája, de energetikai hatása jóval erősebb a Sri Yantráénál.

Elsősorban energetikai problémák orvoslására használjuk. Hatására a tér harmonikus, pozitív energiákkal töltött hellyé változik. A legyengült energiákat képes felerősíteni úgy, hogy az kedvező legyen az egész élettérre nézve. Fantasztikus ereje speciális geometriai formájából, és gondosan megválasztott anyagából származik.
Ha valakinek az otthonában jelen van a Meru Chakra, ennek ellenére nehézségek érik, tudnia kell, hogy ezek csak a valódi nehézségek töredékei.

Vaszati Piramis

A Vaszati Piramis háromdimenziós képviselője a Vaszati- égtáj- yantráknak.
Templomra hasonlít, egy alapból és kilenc üvegpiramisból áll, amelyek a Keopsz piramis mintájára készülnek. A piramisok alatt ott rejtőznek a legfontosabb vaszati yantrák képei amelyeknek energiája a piramison át kivetítődik a térbe.

A Vaszati Piramis legnagyobb érdeme az, hogy ha a megfelelő yantákkal ill. a Meru Chakrával kombináljuk, akkor képes az épület szinte valamennyi negatív hatását semlegesíteni anélkül, hogy pontos információnk lenne az elégtelenség valódi természetéről.

A vaszati korrekciós eszközök együttes használatának semlegesítő és kiegyensúlyozó hatása akár 98% is lehet!