Ép ház, ép test és lélek

A vaszati tudománya pontos útmutatásokkal szolgál arra, hogyan alakítsuk ki otthonunkat ahhoz, hogy testileg és lelkileg is egészségesek legyünk.

Az ember eredeti állapota az egészség. A betegség a szervezet elhangolódása, a szervezet rezonanciaképességének csökkenése.

A beteg test energetikailag nyitott rendszer. Ez azt jelenti, hogy saját energiamérlege veszteséges, ezért környezetéből minden segítő energiát elszív, felél.

A betegek hisztisek, nyűgösek, s mivel szánalmat érzünk irántuk, ez energiaáramlást indít el feléjük. Egészségessé válni annyi, mint visszaállítani testünk harmonikus működését.

Minden betegségnek van testi, szellemi és lelki oka. Ha a gyógyítás csak az egyik vagy másik szinten történik, az eredmény is csak részleges lesz. (Váradi Tibor nyomán)

Harmónia otthonunkban
Lakásunk energetikai és információs rendszerében jelen lévő hibák, hiányosságok miatt otthonunk is energetikailag nyitott rendszerré válik, így – a harmónia megteremtése érdekében – energiaáramlás indul meg testünkből ezek felé a területek felé.
Tekinthetjük úgy otthonunkat, mint második – beteg- testünket, amely emberi testünktől szívja el az energiát, hogy saját energetikai rendszerét egyensúlyba hozza.

Régen az építészek abban a hitben végezték munkájukat, hogy amennyiben bizonyos vezérelveket követnek, alkotásaikat szent erő hatja át, amely tökéletes összhangban áll a természet törvényeivel.

A vaszati tudománya pontos útmutatásokkal szolgál arra vonatkozóan, hogyan alakítsuk ki otthonunkat annak érdekében, hogy energiamérlege pozitív legyen.
Ezáltal biztosíthatjuk, hogy környezetünk harmonikus rezgéseket közvetítsen felénk, ami által könnyedén fenntarthatjuk eredeti állapotunkat, az egészség állapotát.

Harmónia lelkünkben
Otthonunk bioenergia mezője szoros kapcsolatban van testünk bioenergia mezejével, így ha semmi nem gátolja az energiák szabad áramlását otthonunk területén, az pozitív hatással lesz testünk és lelkünk harmonikus működésére.

„…a gyógyulás attól függ, hajlandó-e a beteg olyan lehetőségeket kipróbálni, amelyek segítségével újfajta módon tekinthet önmagára és az életére.” Dr. David R. Hawkins

Harmónia a világban
Az építészet egyaránt szolgálja az emberiség érzelmi, szellemi és gyakorlati igényeit. Ezért az épületek az önmagunkról és a világról alkotott, mindig változó gondolataink krónikásai. Az olyan új területek előrelépésével mint a kvantumfizika, lassan visszanyerjük egykori fogékonyságunkat a Titokra.

A világ különféle hagyományos rendszerei lassanként egyesülnek: az egyes tudományágak mindinkább összefonódnak, a tudomány hagyományos különbségei idővel eltűnnek.

„…a tudomány hideg fénye csupán megerősíti mindazt, amit a misztikusok és a szentek már régóta állítanak az énről, az Istenről és a valóság természetéről.” Dr. David R. Hawkins

Újra elérkezett az ideje annak, hogy otthonaink kialakítása is magasabb törekvéseinket tükrözze, és ebben tökéletes segítőtársunk a vaszati tudománya.