A vaszati időtlen tudomány

A vaszati, mint védikus építészet és térrendezés, nemcsak régmúlt korok hagyománya a messzi Távol-Keletről!

Ebben a világban tökéletes összhangra talál a legmodernebb tudomány és a spiritualitás.

Ha láttad a Mi a csudát tudunk a világról c. film első és második részét, akkor kapisgálhatod, miről beszélek. Ha nem, ajánlom, nézd meg!

Nem lehet véletlen, hogy komoly tudósok, kvantumfizikusok, orvosok, filozófusok is a tudomány és a spiritualitás összefüggéseit keresik napjainkban!

Kiderült, hogy a mai napig működő és újra felfedezett elvek tökéletes összhangban vannak a legújabb kutatások eredményeivel.

A természettel harmóniában élni annyit jelent, hogy tudatosan felhasználjuk azokat a pozitív rezgéseket, életenergiákat, amelyek körülvesznek bennünket és korlátlanul rendelkezésünkre állnak abban az esetben is, ha otthonunk falai között tartózkodunk.

Egy épület akkor tudja ezeket az energiákat a benne élő emberekhez közvetíteni, ha a vaszati törvényei alapján épül, vagy ezen elvek alapján korrigáljuk.

Ellenkező esetben, ha a testnek erősebb a koherens energiamezője mint a környezetének, akkor a test folyamatosan hullámokat bocsát ki, hogy kiegyensúlyozza a környezetét. Ez az energiaveszteség az oka testi-lelki problémáinknak életünk minden területén.

A vaszati feladata, hogy olyan tereket hozzon létre, amelyeknek ugyanakkora, vagy nagyobb az energiája, mint a benne élőknek.